miércoles, 14 de enero de 2009

El CF Mollet perd davant el líder tot i el bon joc

Tot i la bona imatge que van donar els homes de Gurri, el CF Mollet no va poder aconseguir el triomf al camp del Rubí, líder del grup, que va guanyar el partit d'aquest cap de setmana per la mínima, 2-1.
Gurri va haver de reorganitzar la defensa en l’últim moment després de les baixes de Xavi Planas, per lesió, i els fitxatges de Cristian Jiménez, pel Novelda, i Guillem Borja, pel Sant Joan Despí. Malgrat aquest handicap, el Mollet va plantar cara i Macedo va marcar el gol per als molletans, al minut 45.

Amb aquest resultat el CF Mollet UE es manté quart en la classificació. Diumenge (12h), el camp del Germans Gonzalvo rebrà un altre rival complicat, el Palafrugell, que és segon, amb 9 victòries dels 16 partits disputats.

Font: Contrapunt