lunes, 1 de junio de 2009

Comencen a Mollet les obres de Plana Lledo

Aquesta setmana començaran les obres previstes al Projecte d’intervenció integral del barri de la Plana Lledó, subvencionades per la Llei de millora de barris de la Generalitat de Catalunya. La primera fase de les obres actuarà al carrer de Sant Joan.

Aquesta obra consistirà en la transformació del carrer que es configurarà com a zona pacificada de trànsit, on el vianant serà el protagonista. Aquesta transformació implicarà l’ampliació de les voreres, l’adaptació d’aquestes a les persones amb mobilitat reduïda tot eliminant les barreres arquitectòniques, el soterrament i renovació dels serveis de gas, llum, clavegueram, aigua i telefonia i la renovació dels elements d’urbanització.

Les obres ocasionaran algunes afectacions que seran informades al veïnat, com talls en la circulació del carrer, restriccions en les zones d’aparcament, reubicació de contenidors d’escombraries, o la dificultat d’accés a alguns guals.

L’Ajuntament de Mollet ha rebut 1,43 milions d’euros per al Projecte d’intervenció integral al barri de la Plana Lledó, que suposen el 50% del pressupost d’aquest projecte municipal (2.864.718,30 €).

No hay comentarios:

Publicar un comentario