viernes, 24 de julio de 2009

Recullen signatures pel quart IES

Les AMPA dels CEIP Joan Abelló i Sant Vicenç han lliurat a l'Ajuntament i al Departament d'Educació de la Generalitat unes 600 signatures per donar suport a l'opció de construir el quart IES a la ciutat.
Les dues associacions de pares expliquen, per mitjà d’un escrit, els avantatges, segons el seu parer, de l’IES projectat a la Vinyota sobre l’opció dels institut-escola. Les AMPA indiquen que el quart institut “resol el dèficit de places d’ESO a partir de 2011; equilibra territorialment l’oferta de places de secundària, i ajuda a la cohesió social i a la igualtat d’oportunitats de les famílies de Mollet”. A més, a l’escrit, també apunten que: “L’administració no ha de posar cap col·lectiu en la disjuntiva de triar entre un IES equilibrador i un nou model que pot provocar il·lusions però que tornarà a crear frustracions i desigultats”, exposen. Al setembre preveuen que el CEIP Princesa Sofia se sumi al manifest amb el lliurament de més signatures.
D’altra banda, la regidora d’Educació, Alícia Domínguez, ha confirmat que ja s’han rebut del Departament els estudis de viabilitat per ubicar dos instituts-escola a la ciutat, tot i que “s’han de revisar amb més detall”. Domínguez indica que la decisió definitiva no està presa i que, aquesta, s’anunciarà al setembre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario