jueves, 7 de mayo de 2009

Concentracio a favor del professor agredit al Vicenç Plantada

Unes 250 persones es concentraven dimarts davant de l'ajuntament per mostrar el seu rebuig a la violència i la seva solidaritat vers el professor de l'IES Vicenç Plantada que presumptament va ser agredit pel pare d'un alumne a la sortida de l'Institut.
La comunitat educativa s’unia per donar suport al professor, de manera que participaven a la protesta diversos centres educatius de la ciutat, pares, mares i alumnes, i els sindicats USTEC-STEs (IAC), CCOO i UGT. De fet, dilluns al matí representants dels CEIP i IES de Mollet es van reunir per consensuar una carta dirigida a l’Ajuntament, en la qual es demana que “emprengui les accions oportunes que estiguin al seu abast per intentar evitar aquest tipus de comportament violents”.
El director de l’IES Vicenç Plantada, Jordi Janariz, va assegurar: “Tots els que estem treballant com a educadors estem exposats a agressions” i va mostrar l’agraïment del centre pel suport rebut. D’altra banda, el coordinador pedagògic de l’IES Vicenç Plantada, Vicenç Llorca, va ressaltar que “es tracta d’un fet puntual” i que “els professors no se senten amenaçats”. En una jornada en la qual tots els assistents coincidien, la regidora d’Educació, Alícia Domínguez, afirmava que “se seguirà treballant pel diàleg, com fins ara, perquè la violència no és la via”.
D’altra banda, el Departament d’Educació de la Generalitat ja ha posat a disposició del professor presumptament agredit un advocat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario