viernes, 15 de mayo de 2009

Montilla inaugura la plaça Joan Miro i la llar d infants de Martorelles

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugura avui divendres, 15 de maig, un complex que acull una escola bressol, un casal d’avis i el centre de suport a la llar a Martorelles, construït principalment amb inversió de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de la localitat. Acompanyat per la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel, visitarà també la ciutat de Mollet del Vallès, on inaugurarà la l’aparcament subterrani de la Plaça de Joan Miró, al barri de la Plana Lledó, una de les zones beneficiàries de les inversions de la Llei de Barris.

El president arribarà a l’Ajuntament de Martorelles a les 16.45 hores, on realitzarà una visita institucional, i, tot seguit, sortirà cap a l’edifici d’equipaments socials. A les 17.15 hores, és previst que visiti les instal·lacions de l’Escola Bressol ‘Els Cirerers’, per després traslladar-se al Centre de suport a la llar i al Casal d’Avis contigus. A continuació, es procedirà a la inauguració oficial, moment en el qual intervindrà l’alcalde de Martorelles, Miquel Àngel Sòria, i el president clourà l’acte amb un discurs.

A les 18.30 hores, el president arribarà a Mollet del Vallés. L’alcalde de la localitat, Josep Monràs, l’estarà esperant al Parc dels Colors, al barri de la Plana Lledó, des d’on es dirigiran caminant cap al Parc Joan Miró. En el seu recorregut, el president podrà comprovar l’evolució de les obres d’urbanització de dos carrers que es duen a terme amb els ajuts de la Llei de Barris. Un cop al Parc Joan Miró, les autoritats visitaran la primera planta de l’aparcament subterrani, que s’inaugura amb unes 250 places d’aparcament, just abans d’iniciar els parlaments inaugurals, enmig de la plaça. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, serà el primer a intervenir i clourà la inauguració el president amb un parlament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario