lunes, 4 de mayo de 2009

La festa de la primavera dedicada al canvi climatic

El proper 10 de maig l’Ajuntament de Mollet ha organitzat una vegada més la Festa de la Primavera, que se celebrarà durant tot el matí al parc de Can Borrell. Enguany el motiu de la festa és la lluita i la sensibilització contra el canvi climàtic.

Per aquest motiu s’han programat una sèrie de tallers relacionats amb aquesta temàtica: un taller de construcció de joguines amb material reciclat, un taller de construcció de barques solars, un taller de paper reciclat i un taller de molinets de vent amb paper reciclat. La festa també estarà amenitzada per un grup d’animació infantil.

El canvi climàtic és un fenomen global cada vegada més evident arreu del planeta; per tant un fet, ens afecta a tots i a totes i també pot afectar a les generacions futures. Algunes de les solucions globals que es plantegen per a fer front a aquest problema són la utilització d’energies renovables (solar, eòlica...), frenar la desforestació i afavorir la regeneració de boscos, el consum responsable...

Així, cal sensibilitzar la població que la lluita contra el canvi climàtic és una necessitat del planeta que requereix esforços tant globals com locals, des dels governs, les diferents administracions, les empreses, com dels ciutadans i ciutadanes.

La festa començarà a les onze del matí i està previst que acabi pels volts de 2/4 de dues.

No hay comentarios:

Publicar un comentario