miércoles, 6 de mayo de 2009

Homenatge a les victimes dels camps de concentracio nazis

Els molletans Vicenç Bach, Pere Cuyàs, Joan Molins i Joan Tura, així com també les víctimes que van morir als camps de concentració nazis, van ser recordats dilluns en un acte de commemoració del 64è aniversari de l'alliberament del camp de Mauthausen.
A l’acte, Pilar Molins, presidenta d’Amical Mauthausen a Mollet, afirmava sentir “tristor al recordar la humiliació nazi” i va dedicar l’homenatge a “tots els infants del món que segueixen patint les injustícies”. D’altra banda, l’alcalde Josep Monràs va mostrat la seva satisfacció perquè era “un dels anys amb més participació”.
L’Ajuntament, l’Associació Amical Mauthausen i les famílies de les quatre víctimes que van morir a Mauthausen, CIU, ICV-EUiA, ERC-JERC, PSC-Joventut Socialista, el PP, l’Associació Proimmolats per la Llibertat a Catalunya, l’AV Zona Centre, el Centro Cultural Andaluz, Conxita Manils, Irmandade a Nosa Galiza, M. Dolors Mayol i Marta Puigdomènech van fer la seva ofrena floral al monument de Mauthausen, situat a la plaça que porta el mateix nom.

No hay comentarios:

Publicar un comentario