miércoles, 20 de mayo de 2009

Les Obres del FEIL obligaran a desplaçar parades del mercat

Alguns dels treballs del Fons Estatal d’Inversió Local afectaran la ubicació d’algunes parades del Mercat Setmanal del dimarts. Per aquest motiu, a partir de la setmana vinent, es traslladaran algunes parades del carrer Gaietà Vínzia, afectades per les obres de soterrament de contenidors.

La primera fase de les obres de soterrament dels contenidors al carrer Gaietà Vínzia afectarà el tram de carrer entre Antònia Canet i Tarragona. En conseqüència les parades que habitualment munten en aquest tram de carrer es traslladaran a partir del proper 26 de maig a la zona de passeig del carrer La Pau.

Més endavant, aproximadament d’aquí a dos mesos, s’iniciarà la segona fase que afectarà el tram de carrer Vínzia que va del carrer Tarragona a via Ronda.

Un altre punt de la ciutat que quedarà afectat per obres de soterrament de contenidors serà l’avinguda de la Llibertat. La previsió és que no començaran les obres a l’avinguda de la Llibertat fins que hagin finalitzat les del carrer de Gaietà Vínzia.

En tots els casos, totes les parades del Mercat Setmanal afectades tornaran a la seva ubicació habitual un cop finalitzin les obres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario