martes, 13 de enero de 2009

Califican de positiva la campanya nadalenca de seguretat

La campanya de seguretat engegada per la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra de Mollet durant l’època de Nadal s’ha tancat amb un balanç positiu. Ha augmentat la presència policial als carrers i als diferents eixos comercials de la ciutat.

L’objectiu d’aquesta campanya és garantir la seguretat ciutadana però, sobretot, evitar els robatoris en comerços o furts al voltant dels eixos comercials i controlar que tots els establiments acompleixin amb la normativa de venda. Enguany, ha augmentat l’efectivitat de la campanya, ja que ha augmentat tant el nombre de persones sospitoses identificades, com de comerços proposats per sanció.

Així, deu persones han estat denunciades en ser sorpreses quan intentaven robar gènere en diferents botigues i s'han aixecat 22 actes per diverses infraccions administratives en zones d'oci i de comerç. A més, un total de 28 establiments comercials han estat proposats per sanció per realitzar venda al públic els dies 25 de desembre i 1 de gener, dies en què està totalment prohibit.

Finalment, cal destacar algunes detencions que s'han dut a terme per la presumpte comissió de delictes de robatori amb intimidació i arma blanca, robatori amb força a establiments comercials i robatori a l'interior de vehicles. Algunes d’aquestes detencions van facilitar posteriorment l'entrada i registre a diversos domicilis, amb l'autorització judicial pertinent, tot recuperant objectes robats i l’ingrés preventiu dels autors dels robatoris a la presó.

No hay comentarios:

Publicar un comentario