lunes, 26 de enero de 2009

Poques incidencias per la ventada del dissabte

La forta ventada de dissabte va provocar unes 50 sortides dels Bombers i la mobilització de les diverses policies locals i els cossos de Protecció Civil. La majoria d'avisos van ser per caigudes d'arbres i per desperfectes en elements de la via pública.
Els forts vents que van bufar entre divendres a la nit i dissabte van provocar nombrosos desperfectes a diferents punts del Baix Vallès. Dissabte, segons les dades d'una de les estacions meteorològiques de Mollet del Vallès, el cop màxim de vent va arribar a una velocitat de 80,5 quilòmetres hora, i la mitjana durant el dia va ser de 19,3 quilòmetres hora.

En concret, la caiguda d'arbres i d'elements de la via pública, com pals de l'enllumenat, senyals de trànsit i contenidors, entre altres, van ser els incidents que van provocar la majoria dels avisos als Bombers de la Generalitat, que en total en van rebre una cinquantena: 30 a Mollet, 5 a Parets, 7 a Sant Fost i 5 més a Martorelles.

Una altra de les conseqüències de la forta ventada va ser la suspensió d'activitats a l'aire lliure. Aquest és el cas de Parets, on es van suspendre alguns dels actes de la Festa Major d'Hivern com la calçotada popular i la desfilada infernal.

A la imatge, la caiguda d'un arbre va provocar desperfectes a la tanca de la Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles.

Font: Contrapunt

No hay comentarios:

Publicar un comentario