lunes, 19 de enero de 2009

Inaugurat el primer punt sobre la TDT


El director del programa d’Impuls a la TDT de la Generalitat de Catalunya, Daniel Condeminas i el president del Consorci Teledigital Mollet, Josep Monràs, acompanyats de representants dels municipis consorciats i de personalitats relacionades amb el món de la comunicació, han inaugurat aquest matí a la masia de Can Lledó la TDTeca!, el primer punt d’informació sobre la Televisió Digital Terrestre a Catalunya.
Es tracta d’una iniciativa del Consorci Teledigital Mollet que pretén apropar, d’una manera simpàtica i senzilla, la Televisió Digital Terrestre als ciutadans. La TDTeca! permetrà que els ciutadans puguin descobrir la TDT com un element quotidià i proper, alhora que descobriran tots els avantatges del nou concepte de televisió.  
La TDTeca! està dividida en diferents punts on els ciutadans podran conèixer què és la TDT, què han de tenir en compte a l’hora d’adquirir i instal·lar els equips necessaris per a la seva recepció, quines actuacions s’ha de portar a terme per poder passar de la televisió analògica a la digital, etc. A més, el primer punt d’informació sobre la TDT a Catalunya compta amb un espai per experimentar la TDT interactiva. Al final de la visita, els ciutadans podran  recollir tríptics i dossiers informatius sobre la TDT per tal d’ampliar qualsevol tipus d’informació relacionada amb el tema.
A l’acte inaugural, Daniel Condeminas, director del programa d’Impuls a la TDT de la Generalitat de Catalunya ha elogiat la tasca realitzada des del Consorci Teledigital Mollet, ja no només per la inauguració de la TDTeca!, sinó “per què des del Consorci esteu absolutament compromesos  en ajudar i fer entendre la ciutadania què ha de fer per veure la televisió”. En aquest sentit, el president del Consorci, i alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha subratllat la importància de què la TDTeca! esdevingui el primer punt d’informació sobre la TDT que es posa en marxa a Catalunya, el que demostra l’esperit innovador i pioner de l’organisme. Finalment, l’assessor del Consorci TDT Mollet, Feliu Tura, ha agraït el suport de diverses empreses en la iniciativa de la TDTeca!, com ara la Secretaria de Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Feceminte, Talarn Consulting, GCO Telecom, la XAL i Impulsa TDT.
La TDTeca! estarà oberta al públic de dilluns a divendres, de 9 a 15 h, a la Masia de Can Lledó. A més, des del Consorci s’organitzaran visites concertades a diferents grups de les poblacions que integren el Consorci, com ara escoles i associacions de gent gran.

No hay comentarios:

Publicar un comentario