viernes, 9 de enero de 2009

Celebren la XVI Nit de l Esport

El proper divendres 30 de gener, dins de la celebració de la Festa Major de Sant Vicenç, Mollet del Vallès celebrarà la XVI Nit de l’Esport, un esdeveniment que pretén ser un reconeixement públic a les persones i entitats que han destacat pels èxits assolits la temporada passada o per la promoció que han fet de l’esport.

Com és habitual, la Nit de l’Esport es farà al Complex Esportiu Municipal de Ca n’Arimon a partir de les nou del vespre. L’acte començarà amb un sopar, i tot seguit es lliuraran els premis i reconeixements.

Els finalistes d’aquesta edició, per categories, són els següents:

Premi Internacional
Aquest guardó s’atorga a algun equip, esportista o tècnic que ha destacat pels èxits aconseguits en l’any 2008. El jurat de la Nit de l’Esport ha decidit atorgar el guardó a Anna Tarrés, l’entrenadora de l’equip de la Selecció espanyola de natació sincronitzada, que ha aconseguit dues medalles de plata en els Jocs Olímpics de Pekín.

Millor esportista masculí
Lluís Solà (Club Muntanyenc)
Luis Rojas (Club Escacs Mollet)
Albert Raga (Club Atlètic Mollet)

Millor esportista femenina
Paula Canut, esportista de Boccia (Escola Can Vila)
Cristina Núñez (Club Atlètic Mollet)
Júlia Marco (Club Patinatge Mollet)

Millor equip de base
Juvenil A Unió Futbol Sala
Benjamí A del CF Mollet UE
Equip juvenil masculí de relleus 4x100 del Club Atlètic Mollet

Reconeixement al club o entitat
Club Patinatge Artístic Mollet
Club Bàsquet Mollet
CF Mollet UE

Reconeixement a l’escola
CEIP Montseny
CEIP Joan Salvat Papasseit
IES Vicenç Plantada

Reconeixement a l’empresa
Recambios Gaudí
Cray Valley
Caja Granada

Mencions especials
A més d’aquests guardons, el jurat de la Nit de l’Esport atorga mencions especials a diferents persones i entitats que s’han distingit per la pràctica de l’esport o per la seva trajectòria professional. Enguany, aquestes s’atorgaran a Joan Castillón, corredor i soci del Club Ciclista Plana Lladó, per la seva trajectòria de tota una vida dedicada al ciclisme com a esport i afició; a Manuel Arroyo Porras, a títol pòstum, director de l’Escola St Gervasi, persona molt entusiasta per a la promoció de l’esport a l’escola; al Club Petanca Altaveu, pel seu 25è aniversari; al Club Esportiu de Sords de Mollet, per l’organització del Campionat de Catalunya de sords; i a Carles Ochoa, atleta molletà que ha aconseguit finalitzar el DecaIronman a Monterrey, Mèxic, en un temps de 322 hores i 26 minuts. És el segon atleta de l’Estat que aconsegueix recórrer els 38 quilòmetres de natació, els 1.800 en bicicleta i els 420 de cursa.

També s’atorguen altres premis com el de la comunicació, el de l’esportivitat i el de l’esportivitat als Jocs Esportius Escolars.

Font: Ajuntament de Mollet

No hay comentarios:

Publicar un comentario