martes, 10 de marzo de 2009

Mollet demana al Govern que rectifiqui la pujada de preus de la llum

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Mollet, reunida aquest dilluns al migdia, ha aprovat per unanimitat un acord sobre l’augment de les tarifes que les companyies elèctriques apliquen a l’usuari.
Aquest acord ha estat proposat per la Federació d’Associacions de Veïns de Mollet del Vallès en el marc de la campanya endegada per la Confederació estatal d’associacions de Veïns i de la CONFAVC en el cas de Catalunya. Es demana al Govern de l’estat que replantegi la nova pujada prevista del preu de facturació de la llum, ja que supera en escreix qualsevol previsió de pujada de l’IPC.

Aquest acord ve motivat per les pujades que va patir la llum durant l’any 2008 (un 10%) i el canvi del sistema de facturació, que ha passat a ser mensual a partir del 2009 i que ha generat nombroses queixes dels usuaris i confusions alhora d’aplicar els preus reals de consum, emmarcat en l’actual context de dificultats econòmiques.

L’acord demana al Govern de l’estat que durant l’any 2009 s’obrin vies de diàleg amb els agents representatius per tal de negociar la tarifa de l’últim recurs que preveu la Normativa Europea.

No hay comentarios:

Publicar un comentario