lunes, 23 de marzo de 2009

Mollet estudia un nou lloc per situar la Fira

L’Ajuntament de Mollet està buscant nou emplaçament per a la fira de la festa major, que haurà de canviar de lloc aquest any per les obres de construcció de l’aparcament subterrani del pla de les Pruneres. L’alcalde Josep Monràs (PSC) ha explicat que encara no s’han decidit per cap de “les cinc o sis” alternatives que s’estan estudiant. Segons ha pogut saber EL 9 NOU, una de les possibilitats és fer servir l’espai del polígon comercial de Riera Seca. Amb tot, Monràs afirma que l’Ajuntament pensa més “en espais públics que no pas en llocs privats”, com l’aparcament de Riera Seca.

Aquesta zona, que des del tancament del pla de les Pruneres ha agafat el relleu com a gran zona d’aparcament gratuït prop del centre, es considera un lloc adient per a la instal·lació de les atraccions per la seva proximitat al centre, segons fonts municipals. La decisió definitiva s’adoptarà “després de Setmana Santa”, diu Monràs.

A més de les obres del pla de les Pruneres, la reforma de la tanca perimetral del parc municipal de Can Mulà, finançada pel Fons Estatal d’Inversió Local, també obligarà a canviar de lloc els concerts que se solen fer durant la festa major en aquest espai. L’aplec de la sardana, que es fa l’1 de maig, encara es podrà fer a Can Mulà tot i que les obres ja hauran començat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario