lunes, 23 de marzo de 2009

Una parella de Mollet guanya el campionat de balls de salo

Qualitat, tècnica i elegància. Són tres característiques que els 400 ballarins participants al Campionat d’Espanya de balls estàndards, celebrat aquest cap de setmana a l’Ametlla del Vallès, van exhibir davant d’un públic entregat. Més de mil persones van omplir els dos dies de competició les grades del pavelló municipal, per on van desfilar les millors parelles tot l’Estat durant més de 22 hores de competició.

I la competició va tenir, novament, accent vallesà. La parella de Mollet del Vallès formada per Isaac Rovira i Desirée Martin va revalidar per setena vegada consecutiva el títol de campions d’Espanya de balls estàndards en la categoria Adult I, imposant-se a 37 parelles. Els ballarins van oferir el seu millor ball en una ronda final molt disputada en què van guanyar dos dels cinc balls.

En la categoria Youth, la parella de Sant Fost i Gavà formada per Xavi Fonollà i Carolina Sánchez no va poder revalidar el títol de campions d’Espanya Júnior II obtingut l’any passat i es van quedar a les portes de la final. En la categoria Sènior I, Ferran Àrias i Maite Garriga, de la Garriga, van revalidar el títol, diumenge, enmig de l’eufòria dels seus seguidors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario