martes, 31 de marzo de 2009

Homenatge a la primera alcaldesa democratica de Mollet

El proper divendres, 3 d’abril, l’Ajuntament de Mollet commemorarà el 30 aniversari dels ajuntaments democràtics amb un acte institucional en el qual es recordarà la figura de la primera alcaldessa de la democràcia a Mollet, Anna Bosch, qui va morir el mes de gener passat.

L’acte començarà a les 19 h i es farà a la Sala de Plens. Hi participaran un representant de cada un dels grups municipals que van constituir el primer ajuntament democràtic l’any 1979, les exalcaldesses Carme Coll i Montserrat Tura i l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs.

L’acte tindrà dues parts. En primer lloc, els representants dels diferents grups municipals del 79 (Josep Torrecillas Moreno, pel PSUC; Antonio Mendoza Bermejo, pel PSC-PSOE; Arcadi Viñas Quixalós, per CDC; i Antonio Sánchez Martín, per CUII) recordaran aquella època, com es van trobar la ciutat després de 40 anys de dictadura i totes les coses que es van, amb l’alcaldessa Anna Bosch al capdavant.

En la segona part de l’acte, intervindran les exalcaldesses Carme Coll i Montserrat Tura i l’actual alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i parlaran de la tasca de govern i del paper dels ajuntaments com a motor de democratització del país i d’establiment de polítiques de servei i de benestar per als ciutadans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario