viernes, 6 de marzo de 2009

Nadal diu a Mollet que el Quart Cinturo es resoldra aviat

El secretari per la Mobilitat, Manel Nadal, ha declarat aquest dijous que 'les grans incògnites' de les infraestructures del Vallès Oriental 'quedaran resoltes' abans de l'estiu. Nadal, que ha participat en un dinar amb empresaris organitzat per la Cambra de Comerç de la comarca, ha reiterat que el tram fins a Terrassa de la Ronda Vallès s'ha d'inaugurar aquest any.
Nadal, a més, ha destacat que el món empresarial i polític 'ha de donar esperances i il·lusió que la crisi econòmica s'acabarà i que es continuaran tirant endavant els projectes que hi ha previstos'.

Pel que fa als principals projectes que hi ha en marxa a la comarca, Nadal ha reiterat la importància de la Ronda Vallès, sobretot perquè 'ha de permetre descongestionar i relacionar els municipis de la comarca'. Quant al Túnel de la Conreria, Nadal ha explicat que s'està redactant l'estudi informatiu i que es preveu que es sotmeti a informació pública durant aquest any.

A nivell ferroviari, Nadal ha destacat la Línia Orbital, que unirà Vilanova i la Geltrú (Garraf) i Mataró (Maresme), el desdoblament de via entre Montcada (Vallès Occidental) i Vic (Osona) o la integració urbana de la línia ferroviària a Mollet.

Nadal ha avisat que 'no es pot culpar només als bancs de la crisi econòmica' i s'ha preguntat: 'Com volem que la banca s'arrisqui si nosaltres no ens arrisquem?'. A més, ha reconegut que l'administració pública té part de culpa en la crisi econòmica actual.

El secretari per la Mobilitat també ha avisat que la societat catalana 's'ha de preparar pel futur, també fent infraestructures' i ha avisat que 'hi ha camps que no se sap com acabaran, com ara els problemes que hi ha amb l'energia'. En aquest últim cas, s'ha mostrat 'sorprès' que a Catalunya 'no hi hagi un debat en profunditat sobre el futur de l'energia'.

No hay comentarios:

Publicar un comentario