miércoles, 25 de marzo de 2009

Mollet tira endavant el Pla de Barris amb la presencia de Nadal

El projecte d’intervenció integral del barri de la Plana Lledó és beneficiarà dels ajuts que la Generalitat atorga a través de la Llei de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen atenció especial. Gràcies a aquesta Llei, l’Ajuntament de Mollet rebrà 1,43 milions d’euros per invertir en millores en aquest barri.

El total de 1.432.359 €, suposen el 50% del pressupost d’aquest projecte municipal (2.864.718,30 €) i seran atorgats a l’Ajuntament de Mollet en cincs anualitats, entre el 2008 i el 2012.

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, han signat aquest dimarts, 24 de març, el conveni per a la intervenció integral del barri de la Plana Lledó.

Les actuacions previstes en el projecte d’intervenció integral al barri de la Plana Lledó , són:

§ Construcció de l’edifici Centre de Serveis del barri de Plana Lledó El Lledoner (edifici de nova planta de gairebé 2.000 m2 i dues plantes amb espais polivalents i de serveis adreçats a la gent gran. També acollirà els espais de Mollet Comunicació i del Consorci de la TDT.

§ Millora de l’espai públic i dotació d’espais verds amb la urbanització de la plaça de Cinco Pinos, espai de més de 1800 m2.

§ Urbanització dels carrers Sant Joan, Magallanes, Miquel de Cervantes i Cristobal Colon. Ampliació de voreres, supressió de barreres arquitectòniques, soterrament i renovació dels serveis de gas, llum, clavegueram, aigua i telefonia, així com la renovació dels elements d’urbanització.


L’Ajuntament de Mollet, en els darrers anys, ha realitzat ja diverses actuacions de millora en aquest barri:

Remodelació del carrer Borrell i el seu entorn (2006)
Substitució de la tanca del CEIP Salvat Papasseit (2006)
Millora del clavegueram de l’avinguda de Caldes (2006)
Condicionament dels vestidors del pavelló de Plana Lledó i millora del paviment de les pistes exteriors (2008)
Construcció de l’aparcament (249 places) i urbanització de la plaça de Joan Miró (2009)

Així mateix, a través del finançament especial del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) també es faran diverses obres de millora a Plana Lledó:

Impermeabilització de la coberta del pavelló de Plana Lledó
Treballs de pintura al CEIP Salvat Papasseit
Adequació del paviment del parc dels Colors
Reurbanització de la rambla de la Unió

No hay comentarios:

Publicar un comentario