lunes, 16 de marzo de 2009

Mor un vei de Mollet fent barranquisme a Cantonigros

Un veí de Mollet de 34 anys, Francisco Javier Bárcena Molins, va morir aquest dissabte en caure pel salt d’aigua de la Foradada, a Cantonigròs. L’accident es va produir al voltant de la una del migdia quan la víctima, que anava acompanyada de dues persones més, passejava per aquesta zona. En acostar-se al salt d’aigua, segons expliquen els Bombers, va relliscar i va caure des d’una alçada d’uns 25 metres.

La Foradada, que deu el seu nom al forat de la gran roca que presideix el gorg, és un salt molt visitat. L’excursió és un dels atractius turístics del Collsacabra per la seva bellesa natural. Tot i això, també resulta perillós. La mostra és que el 2004 ja hi van morir dues persones per sengles caigudes: una veïna de Vic de 48 anys i un veí de Granollers de 29.

Per socórrer l’accident d’aquest dissabte, es van mobilitzar dos vehicles i un helicòpter dels Bombers amb el Grup d’Actuacions Especials. En el moment d’arribar-hi encara van intentar practicar-li maniobres de reanimació, però no se’l va poder salvar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario