lunes, 2 de febrero de 2009

Guanyadors del premi al millor esportista de Mollet

a patinadora del Club Patinatge Mollet, Júlia Marco, i el membre del Club d'Escacs Mollet, Luis Rojas, han estat els guanyadors de la 16a Nit de l'Esport de Mollet, que se celebrava divendres al complex Esportiu de Ca n'Arimon.
Marco reedita així el premi a la millor esportista en la categoria femenina, que ja va aconseguir l'any passat.
D'altra banda, l'equip juvenil A de la Unió Futbol Sala Mollet ha estat reconegut com el millor equip de base. El CB Mollet, que en la temporada passada aconseguia l'ascens a Lliga EBA, ha rebut el reconeixement al millor club o entitat, i el seu espónsor, Recambios Gaudí, s'ha endut el reconeixement a l'empresa.
Pel que fa al reconeixement a l'escola, el CEIP Joan Salvat Papasseit ha estat el guardonat, i en la categoria d'esportivitat en els jocs escolars, el CEIp Montseny ha estat el guanyador.
El premi al gest esportiu ha estat per al Club Muntanyenc de Mollet; el guardó a la comunicació se l'ha endut Canal Mollet Televisió; i el premi internacional es va atorgar a Anna Tarrés, entrenadora de l'equip olímpic espanyol de natació sincronitzada.
Durant la vetllada també es van fer mencions especials a Manuel Arroyo, a títol pòstum, al Club Petanca Altaveu, pel seu 25è aniversari; al Club esportiu Sords Mollet, a l'atleta Carles Ochoa i al ciclista del Club Plana Lladó Joan Castellón.


Font: Contrapunt

No hay comentarios:

Publicar un comentario