lunes, 2 de febrero de 2009

Ocupada la antigua Teneria de Mollet

El grup immobiliari Sacresa ha presentat una denúncia davant la Policia Local i els Mossos d’Esquadra per l’ocupació il·legal del recinte de l’antiga fàbrica Teneria Moderna al polígon de Can Prat. L’antiga pelletera va tancar a mitjans del 2007 i des d’aleshores ha estat tancada, però des de fa aproximadament una setmana un nombrós grup de persones ocupa les antigues naus on, entre altres coses, s’han dedicat a omplir bona part de les parets de grafits.

La denúncia per l’ocupació il·legal es va presentar fa una setmana. Un dels responsables de Sacresa ha explicat que els ocupants van trencar els panys i van accedir al recinte i que quan ell va intentar entrar-hi no li ho van permetre. Diu que ho va comunicar de manera immediata a l’Ajuntament i que en les diferents denúncies ha aportat els corresponents títols de propietat, però lamenta que ningú hagi intervingut fins ara. “Tinc una sensació d’impotència. És una situació surrealista. Crec que les autoritats ens haurien d’ajudar”. El cas està ara en mans del jutjat d’instrucció número 4 de Mollet.

El mateix responsable del grup immobiliari ha advertit del risc que pot suposar que persones sense autorització visquin i es moguin per l’interior de l’antiga fàbrica. Diu que per l’activitat que havia desenvolupat l’empresa de d’adobament de pells a l’interior hi poden quedar encara productes perillosos. Per això els propietaris han encarregat un informe tècnic advertint de la perillositat que comporta l’accés incontrolat a les instal·lacions. Al perill per la possible presència de substàncies tòxiques s’afegeix l’estat precari en què es troben les edificacions.

Font: El 9 Nou

3 comentarios:

  1. Para empezar los grafitis estan ai desde que cerraron porqu genteque conozco que pinta antes de que estuviera okupada ya se pintaba porque el segurata era un vago

    ResponderEliminar
  2. Habia un segurata? entonces como la okuparon? yo entre y solo vi a unos chatarreros cargando furgonetas...

    ResponderEliminar
  3. Yo en la teneria e pasao bastante tiempo con la gente que la okupava, a mucha gente le dava miedo pasar x alli por las pintas de esa gente, pero cuando les conoces son gente increible, que lo poco que tienen te lo ofrecen y no buscan problemas con nadie como dice la gente..
    Hace unos dias pase x alli y estava vacia, sin luz, sin musica,sin camiones, solo kedava una caravana y me dio un noseke en el estomago.
    INJUSTO

    att: DANI HARDCORE MOLLET

    ResponderEliminar