viernes, 6 de febrero de 2009

Parades les obres de Benestar Social a Mollet

L'Ajuntament ha demanat la paralització de les obres de l'oficina de Benestar Social de Mollet, situada a l'edifici del Casal Cultural, fins que la Generalitat, promotora dels treballs i llogatera de l'espai, no disposi de la llicència d'obres.
De fet, fa uns dies s’iniciava una reforma que ha estat reivindicada per, entre altres, la Federació d’AV de Mollet, que havia lamentat la manca d’espai d’aquesta oficina i les incomoditats que això suposava als usuaris.
A l’octubre, la directora general d’Acció Cívica de la Generalitat, Violant Mascaró, anunciava un acord entre la conselleria i el Casal Cultural, pel qual el govern català finança amb uns 40.000 euros les obres. Els treballs consisteixen en l’ampliació de l’oficina de Benestar Social, que duplicarà el seu espai, i en l’adequació de la sala gran del Casal, reforma que s’ha d’executar durant aquest any.
Ara però les obres s’han aturat perquè, segons la regidora de Gestió i Disciplina Urbanística, Mireia Dionisio, “la Generalitat no ha sol·licitat la llicència d’obres pertinent”, explica. Per la seva part, el president del Casal Cultural, Albert Adami, apunta que “es va començar perquè enteniem que pel tipus de treballs només calia fer un assabentat d’obra [comunicació d’obres que no necessiten llicència prèvia]”. Davant aquesta situació, però, Adami ha reclamat que s’actui “amb la màxima celeritat”.
Ara els interessats es troben a l’espera que la Generalitat presenti a l’Ajuntament la sol·licitud amb la memòria corresponent. Un cop lliurada, l’Ajuntament disposarà d’un mes per donar resposta, tot i que Dionisio ha assegurat que “es farà el més ràpid possible”.
De moment, i mentre l’actual Oficina de Benestar Social estigui tancada, el servei es farà en una de les sales del Casal Cultural.

No hay comentarios:

Publicar un comentario