sábado, 21 de febrero de 2009

Parades les obres de la residencia de Mollet per fallida de la constructora

La fallida de Tiferca SA, ha provocat l'aturada de les obres de la futura residència i centre de dia per a disminuïts psíquics de Mollet. La infraestructura, reivindicada des de fa anys, hauria d'estar enllestida aquest any, però els treballs fa gairebé dos mesos que estan parats. La fallida de Tiferca també ha afectat altres construccions encarregades per l'empresa pública GISA.
La residència i centre de dia per a persones amb disminució psíquica que s'està construint a la nova zona de La Vinyota, a Mollet del Vallès, s'ha topat amb noves dificultats. Després d'anys de demanda local i de cert endarreriment en els treballs (que havien d'estar enllestides aquest anys), ara les obres s'han hagut d'aturar. La crisi en el sector de la construcció ha tocat també l'empresa Tiferca SA, a la qual la Generalitat li va adjudicar la construcció d'aquest equipament el març de 2007 amb un pressupost que gira a l'entorn dels cinc milions d'euros.

La fallida de Tiferca ha fet que les obres de l'esperat equipament estiguin "gairebé aturades des de fa uns dos mesos", segons indica la regidora de Serveis Socials, Carme Guarro. Fonts del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat asseguren que s'està intentant arribar a un acord amb Tiferca, tot i que no han concretat com es podria resoldre el cas. Per la seva part, la regidora molletana s'ha posat en contacte amb els responsables del Govern, que li han assegurat que ja s'està negociant amb la constructora en fallida perquè es pugui fer un traspas i l'empresa pública GISA pugui adjudicar novament les obres, tot mantenint els actuals treballadors.

Es dóna la circumstància que a principis de mes, GISA ja va rescindir el contracte amb Tifesa per a la construcció d'una nova escola a Arenys de Mar, i la setmana passada també ho feia amb els pisos socials i l'aparcament de Can Comas a Granollers.

Font: La Malla.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario