martes, 3 de febrero de 2009

Mes de 1000 persones bonificades a Mollet per les escombreries

Durant l’any 2008, un total de 1.128 persones s’han beneficiat de la bonificació de la taxa d’escombraries per utilitzar la deixalleria municipal un mínim de cinc vegades a l’any. Així, l’import total que ha estat bonificat és de 14.269 euros.

L’any 2008 l’Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa aquesta iniciativa per incentivar l’ús de la deixalleria i, per tant, continuar treballant en el correcte reciclatge de les escombraries. Així, es bonifica un 10% de la taxa anual de residus per aquelles persones que utilitzen la deixalleria de Mollet del Vallès un mínim de 5 vegades l’any.

Aquesta iniciativa continua durant l’any 2009. La fitxa d’ús del de la deixalleria de Mollet del Vallès corresponent a l’any 2009 ja es pot recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la Plaça Major, 1 o a la Parada Verda (cada dimarts de 9 a 14h al Mercat Municipal) o a la mateixa Deixalleria de Mollet del Vallès. En les properes setmanes, a més a més, l’Ajuntament l’enviarà a totes les llars de la ciutat juntament amb la informació corresponent al calendari fiscal del 2009.

Com funciona?
Cal presentar la fitxa cada vegada que es vagi a la deixalleria a portar els residus (excepte paper i/o cartró, vidre o envasos) i, allà, es segellarà una de les caselles (una per dia) que hi ha al revers d’aquesta fitxa. Un cop plenes les cinc caselles de la fitxa, cal presentar-la a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la plaça Major, 1, abans del dia 10 de gener de 2010, per tal que es tramiti la subvenció del 10% de la quota anual de la taxa per recollida de residus.

Font: Ajuntament de Mollet

No hay comentarios:

Publicar un comentario