lunes, 6 de abril de 2009

Activitats pel 70 aniversari del bombardeig

El Centre d’Estudis Molletans organitza un seminari sobre els 70 anys dels bombardejos a la ciutat. El seminari, que constarà de tres sessions gratuïtes on es parlarà de la guerra civil, els bombardejos i el seu impacte, forma part de les diferents activitats que s’han programat durant tot l’any per commemorar aquest aniversari.

La inauguració del seminari es farà el proper 14 d’abril, a les 19 h al Centre Cultural La Marineta. Amb aquest acte, l’Ajuntament commemorarà institucionalment el 78è aniversari de la proclamació de la II República. La inauguració anirà a càrrec de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, que donarà pas a la conferència de l’historiador Joan Garriga, amb el títol El cost humà de la guerra al Vallès Oriental

Les següent sessió serà el 21 d’abril: Els bombardejos del 38 i del 39 a Mollet, a càrrec de M. Àngels Suárez i de Glòria Arimon, membres del CEM. La tercera i última sessió serà el dimarts 28 d’abril, a càrrec de l’historiador Xavier Domènech, amb el tema Les petjades de la memòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario