miércoles, 8 de abril de 2009

Una noia de Mollet que va perdre un ull al Circuit de Catalunya indemnitzada amb 80.000 euros

El jutjat mercantil numero 6 de Barcelona ha condemnat el Circuit de Catalunya, el motorista Alejandro C.M. i l'empresa Motor y Música Press a indemnitzar conjuntament amb 79.886 euros a Elena P.N., una noia que va perdre la visió d'un ull després de rebre l'impacte d'una peça d'una moto. Els fets van passar al juliol del 2003, durant la celebració de les 24 hores de motociclisme. La jove, que en aquell moment tenia 16 anys, va assistir a un espectacle de motos 'tunejades' que es va fer al Circuit. Durant aquesta exhibició, una peça del motor d'una moto va sortir disparada i es va incrustar en l'ull esquerre de la noia.

El jutjat considera que el motorista no va prendre les precaucions necessàries quan va arrencar la moto i va aixecar la roda del darrera de forma continuada fins que van saltar diverses peces del motor. Segons es desprèn de la sentència, en el moment de l'espectacle hi havia altres persones a més de la noia lesionada, que 'desconeixien' quines precaucions havien de prendre davant aquell espectacle.

També es considera responsable dels fets l'empresa Motor y Música Press S.L., que va ser l'organitzadora d'aquest espectacle denominat 'Maxi Moto Show'. En aquest sentit, es considera que la organització no va prendre les mesures de seguretat necessàries durant la realització d'aquesta exhibició.

La darrera responsabilitat solidària és per Circuits de Catalunya S.L., com a titular del recinte on es va celebrar l'esdeveniment. Es considera que aquesta empresa no va portar a terme cap tipus de control o supervisió de l'espectacle organitzat per Motor y Música Press S.L.

La noia va haver de ser ingressada durant tres dies i va perdre la visió de l'ull esquerra. En el moment dels fets, els pares de la noia van interposar una denúncia penal al jutjat d'instrucció número 2 de Mollet del Vallès, que va acabar en un judici per faltes en el qual es va absoldre el motorista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario