martes, 28 de abril de 2009

Oriol lopez nou regidor de ERC

El 20 d’abril la secció local de Mollet del Vallès en roda de premsa va comunicar que en el següents plens de l’ajuntament es produiria el relleu dels regidors d’Esquerra. En el ple del proper mes de maig en Xavier Fenosa i Vilarroya,presentarà la seva renúncia com a regidor. Qui ha estat la veu d’Esquerra als plens de l’Ajuntament de Mollet, regidor crític i treballador, durant els darrers 7 anys,i qui va manifestar que la causa és personal i professional, fonamentada pel fet de no residir a Mollet,però que tot i estar content per aquest relleu, sempre hi ha una part de recança davant del canvi sense obviar que continuarà formant part de la gent d’Esquerra a Mollet i el seu projecte del 2011. En el ple de juny serà substituït per l’Oriol López i Mayolas, actual portaveu d’Esquerra a Mollet, i número dos a les últimes llistes d’Esquerra a Mollet, i conseller comarcal d’Esquerra des del 2004.
En paraules del president d’ERC a Mollet,en Dídac Pérez defineix qui serà el nou regidor, l'Oriol com a /"...jove molletà, representa clarament la nostra secció local, dinàmica i amb empenta, però alhora amb l’experiència del seu compromís a moltes i diferents associacions de Mollet."
A la roda de premsa també es va presentar el projecte de Mollet 2001, en el seu format 2.0, des del facebook, el bloc i el flickair, que acompanyen la web.www.esquerra.cat/molletvalles i www.mollet2011.blogspot.com
A la roda de premsa hi eren presents l’actual executiva de Mollet, així com Oriol Bargalló, regidor d’Esquerra durant la legislatura 2003-2007,i la presidenta comarcal Marta Planas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario