viernes, 17 de abril de 2009

Plega el regidor de ERC de Mollet

El regidor d'Esquerra a l'Ajuntament, Xavier Fenosa, presentarà la renúncia a la cadira consistorial al ple ordinari de maig. Així el seu successor ?segon de la llista a les eleccions de 2007?, Oriol López Mayolas, prendrà possessió del càrrec al juny.
Segons el president de la secció local d’ERC, Dídac Pérez, el canvi “no és traumàtic, sinó que ja estava previst i forma part de la línia estratègica del partit”, que “ara per ara” ha de portar López a encapçalar la llista d’ERC al 2011. Pérez lloava la “gran feina” de Fenosa tant com a edil de l’Entesa per Mollet –tercer de la llista de la coalició el 2003– com d’Esquerra. “És un dels regidors que l’equip de govern escolta perquè fa una oposició seriosa i demostra que és vàlid”, assegura el president local. En aquest sentit, apunta que López Mayolas continuarà la línia del seu antecesor.
Oriol López Mayolas (Mollet del Vallès, 1978) és militant d’ERC des de 2003 i ha ocupat diverses responsabilitats a l’executiva local, especialment a l’àrea de Comunicació. Des de fa més d’un any, és el portaveu de la secció local. També va ser durant dos anys el responsable de Comunicació d’Esquerra del Vallès Oriental. Des de 2004 forma part del Consell Nacional d’ERC, el màxim òrgan de decisió del partit entre les seves assemblees.
Treballa en el món de la correcció lingüística, la comunicació i el màrqueting. Està vinculat a diverses entitats de la ciutat, com el Casal Cultural, La Gallineta, CAL Mollet, Toc d’Art i la colla de Torrats.
Xavier Fenosa (Barcelona, 1954) és militant d’ERC des de 1990 i el 2002 es va instal·lar a Mollet. Ara viu a Bigues i Riells. Llicenciat en Econòmiques, durant aquests dos anys de regidor d’Esquerra, ha estat l’edil que més ha posat el dit a la llaga en la valoració de la gestió de les arques municipals. Dídac Pérez explicava que Fenosa continuarà a la secció local molletana. “És un referent; qui té més experiència en política municipal”, diu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario