viernes, 17 de abril de 2009

Reformada la pista exterior del pavello de Riera Seca

Aquesta setmana s'han enllestit els treballs de reforma de la pista exterior del pavelló de Riera Seca, fruit de l'acord entre l'Ajuntament els clubs de patinatge artístic i hoquei de Mollet i la Federació Catalana de Patinatge.
L’actuació ha consistit en la instal·lació d’una coberta tèxtil, la renovació del paviment de la pista i la construcció d’una nova tanca perimetral i ha tingut un cost total de 300.000 euros, 90.000 dels quals han estat subvencionats pel Consell General de l’Esport. Sobre la coberta tèxtil, que també es preveu instal·lar a la pista esportiva del parc Rafael Alberti, al barri de Lourdes, l’alcalde, Josep Monràs, destacava la seva “major funcionalitat i l’entrada de llum”.
Segons Monràs, amb aquesta adequació “es podrà fer un major ús i de més qualitat de l’equipament”. La reforma també permetrà la instal·lació d’un centre de tecnificació d’hoquei patins a Mollet, que provisionalment la Federació Catalana de Patinatge té al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.
Els responsables dels clubs que fan ús de la instal·lació han mostrat la seva satisfacció per la reforma, que volen que serveixi per ampliar els nombre d’esportistes dels clubs, principalment del planter.

No hay comentarios:

Publicar un comentario